Bostäder i Borås bästa läge

BOSTÄDERNA

Vi vill att livet ska blomstra

Det finns ingenstans där vi människor spenderar lika mycket tid som hemma och på jobbet. Därför ser vi på Cernera våra fastigheter som något mer än bara hus. De är scenen för hela livet. Vårt mål att göra din vardag bättre – med genomtänkta planlösningar, vacker arkitektur och material som håller. Vi har använt all vår erfarenhet och passion för att göra Linnea Garden till något extra. Vi hoppas att du tycker lika mycket om det här området som vi.

Välj din bostad

Lägenheter för livet

Ett smart boende

Allting blir smartare. Så även bostäderna. Det mesta är bara ett knapptryck bort. Med en intelligent lägenhet kan du koppla av.

Koppla upp. Koppla av.

Där människor möts

Rum för alla

Köket är en naturlig mötesplats. Här trängs man på en rolig fest. Här samlas familjen på slutet av dagen. Det är hjärtat i hemmet.

Plats för mer än mat.

Plats för sinnesro

Lev mitt i lugnet

Stanna upp. Njut. Sätt dig i föreningens bastu och njut av den öronbedövande tystnaden. När du stänger
ytterdörren bakom dig välkomnar Linnea Garden dig till en stillsam miljö.

Andas ut i Linnea Garden.

NATUREN RUNT HÖRNET

MODERNT SÄTT ATT BO

Med ökande krav och mindre tid vill vi leva enklare. Det har vi tagit fasta på. Från våra bostäder kan du blicka ut över natursköna områden som bjuder in till
ett stillsamt liv. Samtidigt som pulsen bara är ett stenkast bort. 

Nära naturen, mitt i staden.

BARNEN I FOKUS

Trygga rum för framtiden

Ett hem fyllt av barnskratt är ett lyckligt hem. Därför är det viktigt med en miljö och ett rum där de känner sig trygga. Oavsett om de leker eller slår igen dörren efter sig av ilska ska de alltid känna sig hemma här.

Naturlig plats för trygghet.

Närhet till det mesta

Låt staden omfamna dig

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Och perfekt att upptäcka till fots eller på cykel. En stor stad med den lilla stadens känsla. 

Den familjära staden.

Plats utan måsten

Tid för återhämtning

Efter en lång dag behöver du nollställa kroppen. Ladda dina batterier och bara få vara dig själv. När du vaknar här gör du det med energi för en ny dag.

Sov gott i Linnea Garden.

Med miljön i fokus

Omtanke för naturen

I Linnea Garden lever du inte bara nära naturen. Du lever i den. I växthuset på innergården kan du odla dina egna grönsaker. Här tar du hand om dig själv och miljön.

Ett boende för framtiden.

Närhet till lugn

Lev det enkla livet

Smarta lösningar och omgivningar är viktigt. Men ibland är det enkla också det bästa. Lägg undan stressen och bara var dig själv. I stunden. I Rosendal finns allt som du behöver för att leva ett enkelt
och avkopplat liv.

En tillbakalutad tillvaro.

Arkitekt

Jakob Schleimann-Jensen

Min fascination för estetik i kombination med struktur gjorde att jag fattade intresse för arkitektur. Jag vill skapa mötesplatser i områden präglade av social hållbarhet med lägenheter i olika storlekar. För människor i olika stadier i livet. Därför känns det särskilt kul att presentera Linnea Garden. 

Med smarta planlösningar och utsikt över närliggande naturområden välkomnar vi den aktiva människan. Som omfamnar ett liv i rörelse men också ger utrymme för stillhet.

Bostäderna ska kännas äkta. Genom att använda få fasadmaterial med rötter från naturen, som trä, tegel och betong, ger vi projektet en känsla av ärlighet. 

Naturen är alltid närvarande. Så närvarande att vi valde att bygga ett växthus på innergården. 

Jag tror du kommer trivas här.

LÄS MER OM OMRÅDET