Bostäder i Borås bästa läge

Linnea Garden

Bo centralt. Och i naturen.

Linnea Garden är en bostadsrättsförening i Rosendal, ett av de mest attraktiva områdena i Uppsala. Här har vi skapat ett modernt boende med gångavstånd till staden samtidigt som vi knyter an till naturen.

Fastigheterna består av två hus med gemensamt cykelgarage. Lägenheterna är klädda med träfasader och skapade med ett rikt ljusinsläpp så att du kan blicka ut över de vackra naturområdena, Kronparken och Stadsparken, som omfamnar Rosendal. Och för dig som uppskattar en mer aktiv livsstil erbjuder området både en aktivitetspark, Solvallsparken, och flera föreningar och idrottshallar. En annan fördel med läget är närheten till stan som gör att du kan låta bilen stå och cykla till Uppsalas resecentrum på 10 minuter.

De 50 lägenheterna varierar från ettor till fyror och med två exklusiva townhouses som kronjuvelerna i föreningen. De olika storlekarna gör att det finns något för alla, samboparet, familjen eller dig som sålt villan för att ha tid till annat. Och för dig som vill bo centralt men ha ett ben kvar utanför staden har vi byggt ett växthus på innergården. Här kan du odla dina egna växter, bjuda in dina vänner till en härlig grillkväll eller bara slå dig ner och njuta av omgivningen.

Bo centralt. Mitt i naturen.

 

Linnea Garden byggs enligt kraven för Miljöbyggnad Silver vilket gör dig som köpare kvalificerad till bankernas Gröna lån med lägre ränta. Fråga din bank om de erbjuder grönt lån.
Läs mer om certifieringen här »